Mai névnap:

Lecsaptak a rendőrök a nőket futtató házaspárra

10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: freepik.com

Dániába, Norvégiába, Szingapúrba, Ausztráliába és Dubaiba is közvetített magyar nőket a Biatorbágyon élő 32 éves férfi és 29 éves felesége.

Szinte a világot behálózó szexuális szolgáltatásokra specializálódott bűnözőket fogtak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai Biatorbágyon - írta meg a police.hu. A 32 éves férfi és 29 éves felesége ugyanis Dániába, Norvégiába, Szingapúrba, Ausztráliába és Dubaiba is közvetített magyar nőket szexuális szolgáltatás nyújtására.

A biatorbágyi pár 2016 és 2019 között rendezte a nők külföldi kiutazásait, a prostitúciós tevékenységek helyszínéül szolgáló hotelszobák, illetve apartmanok foglalásait és a külföldi hirdetések feladásait. Az ügyfelek hívásait is ők kezelték, sőt rendszeresen ők szállították ki a szexuális szolgáltatást nyújtó sértetteket a címekre.


A 32 éves férfi és 29 éves felesége ugyanis Dániába, Norvégiába, Szingapúrba, Ausztráliába és Dubaiba is közvetített magyar nőket szexuális szolgáltatás nyújtására    Fotó: freepik.com


Mindennek fejében a nőknek akár keresetük 40-50 százalékát át kellett adniuk a házaspárnak, akik az évek során több tízmillió forintos keresetre tettek szert kerítő tevékenységükkel. Megélhetésüket és életvitelüket ebből finanszírozták. A rendőrség a házkutatáskor lefoglalt több mobiltelefont, SIM-kártyát, különböző elektronikai eszközöket, feljegyzéseket és készpénzt is, amelyek a bűncselekmény elkövetésében játszottak szerepet.
Hirdetés
Hirdetés