Mai névnap:

Most fotózd újra az ingatlanodat, ha jó áron akarod eladni

10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: freepik.com

Sok esetben többet érhet a kertrendezés, mint a szobák kifestése, ráadásul a jobb, világosabb képek ugyanis növelhetik az értékesítési esélyeket.

A nyári uborkaszezon előtt a második negyedév még jellemzően igen aktív az ingatlanpiacon. Az emberek még a nyár előtt nyitottabbak a változásra, a kereslet és a kínálat egyaránt élénkül, ezért komoly verseny alakul ki az eladók között a potenciális vásárlók megszerzéséért.

A szakértők azt javasolják az ingatlanukat éppen most értékesítőknek, hogy az évnek ezen szakaszában érdemes újrafotózni az ingatlanokat, a jobb, világosabb képek ugyanis növelhetik az értékesítési esélyeket. Ehhez persze az is kell, hogy a kert, a telek ápolt, rendezett legyen.

Családi házaknál egy drónfotó rengeteget dobhat a hirdetésen, hiszen a látvány miatt az érdeklődők szeme könnyebben megakad rajta, azonnal felkelti az érdeklődést. Egy lépéssel biztos előrébb járnak azok a tulajdonosok, akiknek a kertje is kulturált. A kert, az udvar rendezésére nem kell milliókat költeni, már csupán az igényesség is sokat számít és olykor többet érhet, mintha kifestenénk a szobákat.
Hirdetés
Hirdetés