Mai névnap:

Nyugodtan vehetsz felújított mobilt, ha a kiválasztott készülék minőségi

10perc.hu
1 hónapja
Kiemelt kép: freepik.com

A prémium kategóriás termékek akár jó pár évvel tovább használhatóak minden probléma nélkül, ha avatott kezek végzik a felújításukat.

A mobiltelefon az egyik leggyakrabban lecserélt elektronikai eszköz a mindennapi életünkben, amely kiemelten hozzájárul az e-hulladék termeléshez. A telefonok esetében nagyon népszerű a használt piac, a felújított szegmens még újdonság ezen a téren. Ha megbízható forrásból és minőséget választunk, akkor valószínűleg nem cseréljük le a következő 1-2 évben felújított mobilunkat.

Némi odafigyeléssel és szakértelemmel évekkel meghosszabbíthatjuk a mobiltelefonunk élettartamát. Általánosságban elmondható, hogy 2-3 évente kerülnek lecserélésre a telefonok. Azonban a prémium kategóriás termékek akár jó pár évvel tovább használhatóak minden probléma nélkül.


Sokkal olcsóbban vehetünk gyermekünknek is minőségi készüléket, ha a felújított mobilok közül választunk a számukra    Fotó: freepik.com


A felújított telefonokat és órákat esztétikai kategóriákba sorolják, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek. Az újszerű, karcmentes termékek magasabb árkategóriába kerülnek, a szépséghibásaknak pedig kedvezőbb árat határoznak meg.

Így akár alacsonyabb költségvetéssel is hozzájuthatunk nagyon jó ár-érték arányban egy garanciális prémium eszközhöz. Attól sem kell tartanunk, hogy rövid időn belül meghibásodik a készülékünk és ismét kiadással kell számolnunk, ugyanis ezekre a készülékekre minimum 2 év garanciát biztosítanak a cégek.
Hirdetés
Hirdetés