Mai névnap:

Sose visszük magunkkal, de az otthonunkhoz tartozik a gardróbszekrény

10perc.hu
5 hónapja
Kiemelt kép: freepik.com

A gardróbszekrény egy olyan bútordarab, amit költözéskor nem viszünk magunkkal. Eladás esetén növeli az ingatlan értékét, vonzó és praktikus kialakítása vásárlásra csábíthatja a bizonytalan érdeklődőket.

Magyarországon még nincs olyan kultúrája a gardróbszekrényeknek, mint a nyugati országokban, nem tulajdonítanak neki akkora jelentőséget, mint például egy konyhabútornak. Alaptalan ez a megkülönböztetés, hiszen sok esetben egy beépített szekrényt is több évtizedig használunk, egy személyünkhöz és életmódunkhoz illeszkedő darab meghatározója lehet életminőségünknek.

A gardróbnak nincs meghatározott helye, lehet egy külön szoba, kialakíthatjuk folyosón vagy akár a hálószobánkban. Az utóbbi esetben ez az a bútordarab, amit ébredést követően először pillantunk meg a nap folyamán, elalvás előtt pedig utoljára. A látvány és a hozzá kapcsolódó érzés meghatározza hangulatunkat mind a nappal, mind az éjszaka folyamán.


A gardróbnak nincs meghatározott helye, lehet egy külön szoba, kialakíthatjuk folyosón vagy akár a hálószobánkban     Fotó: freepik.com


A gardróbszekrény egy olyan bútordarab, amit költözéskor nem viszünk magunkkal. Eladás esetén növeli az ingatlan értékét, vonzó és praktikus kialakítása vásárlásra csábíthatja a bizonytalan érdeklődőket. Nem beszélve arról, hogy nagy rugalmassággal átalakítható az új lakó igényeihez vagy éppen a megváltozott körülményekhez igazítva.

El kell fogadni, hogy egy gardróbszekrény megvásárlása nem annyiból áll, hogy kiválasztunk egyet az áruházban, majd néhány nap múlva házhoz szállítják. Az egyedi gardróbunk megtervezése és legyártása 2-2,5 hónapos folyamat is lehet. Helyszíni felmérés, egyeztetés és komoly tervezőmunka előzi meg a gyártást, annak érdekében, hogy a végeredmény maximális elégedettséget okozzon új tulajdonosának.
Hirdetés
Hirdetés